Sæt trumf på den erotiske leg med en fræk og flirtende corsage

By:

Skal det være ekstra sassy i soveværelset, og skal din flirt tilføjes lidt ekstra oompf? Så bør du supplere din lingeri garderobe med en lækker corsage i bløde materialer, som fremhæver din flotte figur.

Skal jeg vælge en corsage eller et korset?

Om du skal vælge den bløde og eftergivende corsage eller det stramme og stive korset, er en ren smagssag. Mange kvinder sætter pris på måden, hvorpå korsettet strammer kroppen ind til den klassiske og eftertragtede timeglas figur, og således løfter og støtter barmen samtidig med at taljen mindskes. Og flot ser det da også ud – med et korset skal du nok få den ønskede opmærksomhed ude i byen!

Ulempen ved det elegante korset er, at bevægelses friheden bliver noget begrænset af de hårde stivere, som giver den stramme silhuet. Her er en corsage mere velegnet til dig, som ønsker mere frihed og plads til begejstring – så at sige. En corsage er nemlig – i modsætning til det traditionelle korset, ikke forsynet med stivere, og er derfor en del mere fleksibelt.

Du kan dog stadig godt opnå en formende effekt med en corsage. Du kan for eksempel vælge en corsage, som er forsynet med en bøjle bh, hvilket giver de flotteste velformede bryster. Dertil kommer, at mange corsager er forsynet med snører, bånd og lacings i siderne eller på ryggen, hvilket giver den perfekte pasform. En corsage er, med andre ord, både komfortabel og en smule kinky!

Hvordan vælger jeg den rette corsage?

Hvis du ønsker en corsage med bh skål, er det en fordel, hvis du kender din skålstørrelse. Ellers er det blot at gå på opdagelse i det velassorterede udvalg af lækre corsager i Love Lingeris online shop. Her finder du smukke, frække og eksklusive corsager fra brands så som Chilirose, Cottelli Collection, Livia Corsetti, Obsessive og Noir Handmade – se dem alle på love-lingeri.dk

Posted in: corsage