Hvad må du bruge flyttebilen til i dit flyttefirma?

26 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad må du bruge flyttebilen til i dit flyttefirma?

Som flyttefirma kan man ikke undvære flyttebilen, og helst gerne vil man have flere af slagsen, hvis man skal flytte stort eller gerne vil ramme flere kunder, man kan servicere, så alle vognene ikke er optaget.

Udover gode kræfter og stærke flyttefolk så er flyttebiler simpelthen uundværlige i ens sortiment som flyttemænd. Spørg bare dem her: http://www.nordflyt.dk/

Det kræver selvfølgelig også tag med at vide, hvordan man løfter med kroppen, stabler tingene, kører forsigtigt og måske har opbevaringslagre til mellem-opmagasinering, inden man rykker videre til det nye sted.

Men det store omdrejningspunkt vil nok altid være flyttevognen, og det er da også den slags, de fleste mennesker ser for sig, når man tænker på flyttefirmaer.

Som ansat er der dog begrænsninger for, hvad du må gøre med denne flyttevogn, når du ikke bruger den til arbejdsopgaver.

Er det udelukkende en arbejdsbil (du har nok hørt udtryk som hvide plader, papegøjeplader og gule plader i den sammenhæng), så må du faktisk ikke så meget som lave et mindre svinkeærinde af den private art, når du er på arbejde.

Her skal der kun tilbagelægges den afstand, som arbejdet fordrer og kræver.

Du må ikke tage flyttebilen med hjem, hente børnene i den på vejen, og du må da slet ikke bruge den til selv at flytte med, medmindre du har hyret det samme firma, du arbejder for, til at klare den opgave.

Så er der netop også undtagelser, som blandt andet drejer sig om de nævnte papegøjeplader.

Det vil dog være for omfangsrigt at begynde at komme ind på alle specifikationerne ved, hvad man i den forbindelse må gøre med flyttebilen i den situation, men det kan være en god idé at tjekke de efter i sømmene.

Det ville være så uheldigt, hvis man blev stoppet af politiet, og man får en bøde, selvom man troede, man foretog sig noget lovligt med ens flyttebil/firmavogn.

Flere nyheder