Hvad er en gulvafslibning?

By:

Måske kender du allerede alt til en gulvafslibning, eller måske er det første gang du hører om det. Uanset hvad så kan du her læse mere omkring, hvad det er, og hvorfor mange boligejere kan få nytte af det. 

Kort fortalt så er en gulvafslibning en behandling, hvor man går ind og sliber ca. 1 mm. af et trægulvs overflade. På den måde kan man nemlig fjerner rester fra efterbehandlinger, der tidligere er lavet på trægulvet. Samtidig er man inde og fjerne de urenheder, som også måtte være i gulvet. Det kan være diverse ridser, som er kommet som resultat af, at gulvet har været brugt i mange år. Med dette første skridt, så er man med til at skabe en overflade, som er ensartet.I denne første fase laver man en grovslibning. 

Efter man har slebet sig til en ensartet overflade, så går finslibningen i gang. Her ønsker man at få et gulv, som er har en overflade der er glat – det vil nemlig efter, dig, kunden, med et flottere resultat. 

Efter disse to slibninger gå efterbehandlingen i gang. En efterbehandling skal til for at beskytte og styrke gulvet. Efterbehandlingen kan variere alt efter, hvilken gulvtype man har, og hvilket look man går efter.

Med andre ord så er man med til at give sit gulv et nyt look – og det er samtidig med til at give ens hjem et nyt udtryk, da gulvene rent faktisk spiller en stor rolle ift. det.

Få hjælp til en gulvafslibning i Tranbjerg

Der er gode muligheder for at få hjælp fra en gulvsliber i Tranbjerg, hvis du ønsker at give dine trægulve nyt liv. Du kan også forhøre dig omkring, hvilke efterbehandlinger du kan vælge, så du får den rette efterbehandling af trægulvene samtidig med at de får det udseende, som du foretrækker.