Hurtig og lækker mad til aften med smarte måltidskasser

By:

Skal aftensmaden være nem? Så kan du med fordel tegne abonnement på en af de lækre og billige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

Hvordan bestiller jeg måltidskasse til levering?

Uanset om du og din familie bor i et hus eller en lejlighed kan I bestille måltidskasser til levering en gang om ugen hos Kokkens Hverdagsmad. Måltidskasserne leveres gerne om søndagen så I kan få mulighed for selv at tage imod leverancen. Er I ikke hjemme vil jeres måltidskasse blive stillet tæt på jeres hoveddør.

Du kan bestille din måltidskasse via nettet. Dette kan foregå via Kokkens Hverdagsmads hjemmeside eller gennem den til abonnementet hørende app som kan installeres på din tablet eller på din smartphone.

Det er nemt at ændre eksempelvis antallet af retter i kassen eller skifte en ret ud med en af de alternative retter. Og du vil hurtigt kunne afbestille en uges leverance hvis I ikke får brug for måltidskassen i den pågældende periode.

Hvilke måltidskasse skal jeg vælge?

Kokkens Hverdagsmad kan tilbyde to forskellige måltidskasser: Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse. Kokkens Grønne Kasse er til familien som gerne vil leve vegetarisk tre til fire dage om ugen.

I Kokkens Grønne Kasse finder du udelukkende grønne ingredienser som tilsammen skaber helstøbte og nærende måltider. Indholdet af Kokkens Grønne Kasse består således fortrinsvis af grøntsager, bladgrønt, rodfrugter, bælgfrugter og diverse former får kål. Du kan ved hjælp af de medfølgende opskrifter hurtigt bikse et lækkert og velsmagende måltid sammen, og dermed give familiens aftensmåltider en grønnere profil.

Står vegetarretter ikke øverst på familiens ønskeliste når det gælder aftensmaden kan du i stedet tegne abonnement på Kokkens Familiekasse. Her får du såvel økologisk kød som lækre grøntsager og andet tilbehør som hurtigt kan smækkes sammen til solide måltider.

Du kan se indholdet af de forskellige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/ 

Posted in: måltidskasser