Få let og hurtig adgang til maler i Slagelse

05 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvad var det nu lige, at det malerfirma i Slagelse hed, som du besøgte forleden, da du skulle finde ud af, om de var de rette til at klare opgaven?

Du fandt faktisk frem til, at de var de bedste af dem, som man kunne finde frem, men desværre fik du lukket din computer ned, før du fik skrevet adressen til hjemmesiden ned – du var simpelthen så ivrig og glad for at have fundet de rette, at de ikke tænkte over, at de skulle finde dem frem igen.

Hjemmesiden hed sådan set noget så enkelt som malerslagelse.dk, men selv de enkle ting kan være svære at huske, når man har travlt med at klargøre andre ting i forbindelse med malerarbejde.

Du kan jo håbe på, at du kan gendanne hjemmeside var de lukkede faner, eller at den er gemt i din søgehistorik.
Men disse ting er ikke altid nogen garanti.

image

Kom let frem til maleren i Slagelse igen på nettet

Det er måske også lidt for meget af de gode at gøre deres hjemmeside til hovedsiden, når du åbner din computer, men hvis det er dét, som du skal bruge meget af det næste stykke tid, så kan det jo faktisk være en fordel.
Og ellers kan man bruge en computer til den tjans, hvis man nu har en computer mere i husstanden – eller flere.

Det smart er nok at gemme fanen, og det kan du i de fleste browsere gøre ved at føje den til foretrukne, hvor du kan smide den i en relevant undermappe, men hvis du skal finde den hurtigt frem, kan det ikke være sig.

Så er der nogle browsere, hvor man kan føje fanen til den hurtige linje lige under søgefeltet, så man virkelig hurtigt kan klikke sig ind på den.

Og endelig er der jo den gode, gammeldags metode med at skrive adressen ned i hånden, så man lige har den liggende.

Flere nyheder