Få kontrol over jeres parkeringspladser

By:

Er I et boligselskab, der har problemer med at tilbyde nok frie parkeringspladser til beboerne? Har I bemærket, at der parkerer udefrakommende, der ikke bor i området, og står bilerne nogle gange længe?

Boligselskab eller virksomhed med optagede parkeringspladser

Det kan være svært at finde parkeringspladser i København, og en del vil nok udnytte, hvis der er gratis parkering, hvor I bor. Hvis I får et parkeringsselskab til at kontrollere området, kan de rette brugere – nemlig beboerne – parkere ved deres bolig, og andre bliver afkrævet betaling. Det vil give et bedre flow på parkeringspladsen, så en “udefrakommende” bil ikke står der længe. Og I som beboere er fri for at cirkle rundt og lede efter en parkeringsplads i nærheden af hjemmet.

Måske er I en mindre eller større virksomhed, der har brug for at få kontrol med jeres parkeringspladser? Det er rart at kunne tilbyde sine kunder – og medarbejdere – at kunne parkere i nærheden af virksomheden og ærgerligt at se fremmede parkere på jeres pladser. I kan bruge et parkeringsselskab til at sørge for, at det kun er jeres kunder, besøgende m.fl., der får en parkeringstilladelse – resten må betale for parkering, som ikke er usædvanligt i København. 

Du kan også være en privatperson, der har en parkeringsplads, der skal reserveres til dig.

Hvad gør UnoPark for jer?

UnoPark er et parkeringsselskab med 12 års erfaring, som dækker hele landet. De udfører bl.a. parkeringskontrol i København, hvor de har hovedsæde, og hjælper virksomheder, private og boligselskaber med at administrere deres parkeringspladser. Det er et stort arbejde, hvis I selv skal kontrollere jeres parkeringspladser. UnoPark sørger for:

UnoParks ydelser er gratis, og de står selv for de nævnte opgaver. I bestemmer dog stadig selv, hvordan det skal foregå på jeres parkeringspladser, og parkeringsløsningen udarbejdes sammen med en konsulent fra UnoPark.