Drømmer du om et mikrobryggeri?

By:

Har du gået og leget med tanken om at starte et mikrobryggeri? Enten alene eller sammen med nogle af dine venner? Uanset, så er der nogle ting der er rigtig gode at have styr på, inden man kaster sig ud i at starte sit eget mikrobryggeri. Der er for eksempel udstyr og ingredienser der skal købes, ligesom du skal finde et sted du kan brygge din øl. Der er mange ting at huske på, så derfor får du, i denne artikel, at par gode råd til at komme i gang med at brygge.

Køb af udstyr

Inden du overhovedet kan komme i gang, så er du nødt til at anskaffe det nødvendige udstyr, som du skal bruge til at brygge dit øl. Det er en praktisk og økonomisk fordel for dig, at købe noget af alt det tilgængelige brygudstyr, som man kan finde på internettet. Skal du købe alle dele individuelt kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Køb af ingredienser

Det er ikke nok at købe udstyret, du skal selvfølgelig også købe de ingredienser der skal til, før du kan gå i gang med at brygge din egen lækre øl. Du skal bl.a. købe korn og smagsforstærkere, alt efter hvad du ønsker din øl skal smage af, og hvor stærk den skal være. Udover dette, skal du kun bruge vand, som heldigvis er let at skaffe sig.

Find et sted at brygge

Når man brygger øl, kan der godt følge nogle lugte med – ikke noget dramatisk, men nok til at det ikke er noget man gider at have stående hjemme i stuen. Det er derfor ideelt hvis du kan rykke dit bryggeri ud i garagen. Hvis du ikke har en garage, er det muligt at leje en uden at det kommer til at koste dig flere tusinde kroner om måneden.

Posted in: brygudstyr