Brug Seo værktøjer til at hjælpe dig med at forbedre seo på din hjemmeside i 2018

By:

Når du har brugt tid på at sætte dig ind i, hvordan seo virker, så du virkelig kan gøre noget ved seo i 2018, kan du i nogle tilfælde helt glemme, at der findes en masse forskellige værktøjer, som du kan bruge, når du skal lave seo. Det er værktøjer, der for eksempel hjælper dig til at finde ud af, hvilke spørgsmål folk gerne vil have svar på, når de søger på de søgeord, som du bruger, eller værktøjer, der kan hjælpe dig til at finde frem til andre former for søgeord. 

Men det er rigtig ærgerligt, hvis du helt glemmer at bruge værktøjerne. Der kan nemlig være utrolig meget hjælp at hente for dig, når du bruger dem. Hvis du for eksempel har svært ved at finde ud af, hvordan du skal skrive en tekst, kan det være guld værd for dig at vide, hvilke spørgsmål andre typisk søger på i forhold til søgeordet. Så kan du bruge din tekst på at besvare dem. 

Hvis du for eksempel skal skrive om cykler, kan du finde folks spørgsmål i forhold til at købe en cykel. Det kan for eksempel være, hvordan de ved, at en cykel har den rigtige størrelse til dem. Så kan du skrive et afsnit om det i teksten. 

Posted in: seo i 2018